Varausehdot

Niemelän Mökit vuokraa viihtyisiä mökkejä Virolahdella. Mökit on käytettävissä ympäri vuoden. Tutustuthan varausehtoihin ennen mökin vuokraamista.

Peruutukset ja maksaminen

Jos joudut perumaan varauksen, toivomme, että teet sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Maksettua vuokraa emme palauta. Maksun eräpäivä on noin kolme viikkoa ennen varausajankohtaa. Jos vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa.

Vuokra-aika

Kesäisin vuokraamme mökkejämme yleensä viikoittain. Tulopäivänä mökille voi saapua kello 15 alkaen ja lähtöpäivänä on poistuttava kello 12 mennessä, ellei toisin sovita. Kesän ulkopuolella mökkejämme voi vuokrata vkl/vko tai asiakkaan tarpeiden mukaan. Viikonloppu on perjantaista sunnuntai-iltaan.

Mökin siivous

Asiakas huolehtii mökin siivouksesta ja jättää mökin siistiksi. Jos mökkiä ei ole jätetty asianmukaiseen kuntoon, laskutamme siivouksesta jälkikäteen. Loppusiivouksen voi tilata myös etukäteen lisämaksusta.

Liinavaatteet

Mökin vuokraan ei kuulu liinavaatteita. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai niitä voi myös vuokrata meiltä.

Henkilömäärä

Takaniemeen saa majoittua korkeintaan 8 henkilöä, Topinginniemeen 8 henkilöä. Jos tätä ehtoa rikotaan ilman lupaa, vuokraus päättyy välittömästi.

Vahingot

Vuokralainen sitoutuu korvaamaan kaikki mökin rakenteille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Tupakointi

Tupakointi mökkien sisätiloissa on ehdottomasti kielletty.